Rema 1000: Åbningsfest i Brørup og Brøndbyøster

Reitan 7. jun 2024 -
This describes the image
Arkivfoto: Flemming Effersøe
  • Discount- og franchisekæden er nu oppe på 409 butikker. Kæden åbner i alt syv butikker i juni

Brøndbyøstervej er den trafikale skillelinje mellem to nye Rema 1000 butikker i Brøndbyøster vest for København. Den første åbnede på Turpinsvinget i oktober i fjor, og i går torsdag åbnede endnu en Rema 1000 i bydelen på Nygårds Plads.

Åbningen i Brøndbyøster i går blev kædens butik nummer 409.

- I strålende solskinsvejr og i en fantastisk flot butik var jeg til åbning af Rema 1000 i Brøndbyøster i morges. Købmand Nicolai Steenberg har været med hele vejen hos os – fra ungarbejder til elev til souschef og har gennemgået vores talentuddannelse. Stort tillykke til Nicolai med butikken, lyder det fra kædens topchef Henrik Burkal, der havde taget turen fra discountkædens hovedkontor i Horsens til den københavnske vestegn.

For blot et halvt år siden var den tilsvarende åbning i Brøndbyøster på Turpinsvinget kædens butik nummer 368.

Erfaren købmand i Brørup

Siden er det gået stærkt med at åbne nye butikker, der er blevet overtaget fra Aldi og egne nybyggede butikker.

Samtidig med åbningen i Brøndbyøster kunne indbyggerne i Brørup i det jyske byde deres nye købmand Ronnie Bo Jørgensen velkommen.

Han er en erfaren herre indenfor dagligvarebranchen, da han begyndte med at uddannede sig som detailslagter for 20 år siden. Samlet set har han i 11 år været slagtermester i henholdsvis Føtex og Bilka, mens han i de sidste år hos Salling Group fungerede som sektionschef i Bilka. 

Senere blev han butikschef i Lidl, inden han skiftede til Aldi og fungerede som distriktschef. 

- I alt åbner vi syv nye butikker her i juni, inden vi holder sommerpause i juli – vi glæder os allerede til efterårets åbninger, siger Henrik Burkal om sin ekspansionsivrige discountkæde.

Ikke langt fra Brøndbyøster åbner en ny Rema 1000 i Glostrup den 13. juni. 

Opdateret 7. jun 2024