Salgschef til foodservice-teamet

Foodjob Nordic søger en Salgschef til Lantmännen Unibake Danmark - markedsledende leveran-dør af brødprodukter til institutioner, kantiner, hoteller, cafeer og restauranter m.m. Virksomheden har et særligt fokus på foodservice og planer om at udvide positionen i markedet.

Foodjob Nordic søger en Salgschef til Lantmännen Unibake Danmark - markedsledende leverandør af brødprodukter til institutioner, kantiner, hoteller, cafeer og restauranter m.m. Virksomheden har et særligt fokus på foodservice og planer om at udvide positionen i markedet.

Lantmännen Unibake Danmark omsatte i 2023 for mere end 1 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger 350 medarbejdere i Danmark fordelt på lokationerne Hatting, Holstebro og Hasselager.

Stillingen
Med reference til Markedschefen for Foodservice får du ansvaret for at udvikle kunder på kæde-/grossistniveau samt at lede det erfarne salgsteam i Foodservice. Ansvarsområdet omfatter:

  • Udarbejdelse og eksekvering af salgsstrategi
  • Udarbejdelse og opfølgning på budget
  • Sikre opsøgende salg til kæder og grossister
  • Ledelse og udvikling af team på 5 distriktschefer
  • Salgsarbejde – herunder kampagneplanlægning, årsplaner og kundemøder

Salgsstrategien, budgettet og årsaftaler fastlægges i et tæt samarbejde med Markedschefen, men som Salgschef forventes du at tage ejerskab for både kunderne og teamet. Dels bliver du målt på din evne til at forsvare og forbedre markedslederrollen i de store foodservicekanaler. Og dels bliver du målt på din evne til at fastholde medarbejdertilfredsheden på det nuværende høje niveau.

Stillingen er en mulighed for at spille en vigtig rolle både ledelsesmæssigt og som direkte KAM-kundeansvarlig på et ambitiøst hold hos en signifikant markedsledende virksomhed. Lantmännen Unibake tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår og gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med både ambitioner og fokus på medarbejdertrivsel.

Hatting ved Horsens er stillingens primære base, mens kundemøder, sambesøg, messer med mere naturligvis betyder en del rejseaktivitet rundt i landet.

Profil
Vi søger en erfaren og forhandlingsvant salgsleder med et analytisk og kommercielt mindset og stærke kommunikative evner. Markedsforståelse og netværk vægtes højt, og vi forventer, at du har solid erfaring med salg til foodservice eller fra en relevant kommerciel rolle i detail.   

Du værdsætter et veludviklet digitalt kundesamarbejde, og du er vant til en datadreven tilgang til at skabe kommercielle resultater. Gængse IT-værktøjer anvender du på et godt brugerniveau.

Som person er du proaktiv med et højt drive og gennemslagskraft, og du går gerne forrest og viser gerne vejen. Du er samtidig en holdspiller, som formår at skabe resultater via dit team og dine øvrige kolleger, og du forstår værdien af at opbygge faglige og sociale netværk.

Mere information og ansøgning
Senior Advisor Martin Alsted fra Foodjob Nordic kan kontaktes for yderligere informationer på tlf. 2917 1009 eller e-mail: mga@foodjobnordic.com.

Ansøgninger behandles løbende, og alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Salgschef til foodservice-teamet

Tiltrædelse:
16 September 2024

Virksomhed:
Lantmännen Unibake Denmark A/S

Arbejdssted:

Oensvej 28
8700 Horsens

Oprettet:
03 September 2024

ANSØG STILLING