Produktnyt: Dansk sukker - nyt design samme kvalitet

Produktnyt 5. feb 2024 -
This describes the image

Annoncørbetalt indhold
 

I Danmark dyrkes størstedelen af sukkerroerne på det sydvestlige Sjælland og Lolland Falster. Det er også her, vi har vores to fabrikker. Sukkerroerne høstes om efteråret og vinteren, og det er kun i disse måneder, at sukkerproduktionen er i gang. Udover en sød smag har sukker mange gode egenskaber, som at konservere madvarer, sænke frysepunktet og fremme hævning af bagværk.

Sukkerroer er en miljøvenlig afgrøde. Med sine lange rødder, som kan strække sig så langt som to meter ned i jorden, er sukkerroer effektive til at udnytte de næringsstoffer, der naturligt findes i jorden. Dette reducerer behovet for gødning. Sukkerroens top kan sammenlignes med en solfanger, der omdanner solens energi til sukker.

Flere af vores produkter findes også i en økologisk variant, produceret af roer dyrket på danske og svenske marker. Når landmanden dyrker økologiske sukkerroer, luges markerne mekanisk eller ved håndkraft, med hakker på den gammeldags måde. Det gør dyrkningen lidt mere tidskrævende, men det er godt for miljøet, og sukkeret bliver bestemt ikke ringere af det.

Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er annoncørbetalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen

Opdateret 6. feb 2024