De Samvirkende Købmænd får ny næstformand fra Rema 1000

Organisationer - Navne 23. maj 2024 -
This describes the image
Købmand Tania Klæbel fra Rema 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd.  Privatfoto
  • Rema 1000-købmand Tania Klæbel er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd (DSK) og deres knap 1.500 medlemmer.

Skrevet af: Søren Tougaard

Der er vagtskifte på næstformandsposten i interesseorganisationen De Samvirkende Købmænd (DSK). Her afløser Rema 1000-købmand Tania Klæbel fra Fårevejle sin kollega Morten Møller Oehlenschlæger.

Tania Klæbel kommer med en solid og lang erfaring fra dagligvarehandlen. Hun har tidligere været ti år i Salling Group og Coop, og hendes store erfaring kommer primært fra butiksdelen og den daglige drift.

For seks år siden kom hun og hendes mand til Rema 1000, hvor de overtog butikken i Jyderup - og senere butikken i Svinninge. De sidste tre år har hun drevet Rema 1000 i Fårevejle. Og fremadrettet vil Tania Klæbel også være Rema 1000's repræsentant i bestyrelsen i DSK.

- Lige nu glæder jeg mig til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet. Jeg er købmand, og derfor tror jeg, at jeg kan tilføre bestyrelsen en masse praktisk knowhow. Jeg kan forhåbentlig også hjælpe sekretariatet og den øvrige bestyrelse med viden og erfaringer fra butikkerne, og hvad det er for udfordringer, vi står med. Når det er sagt, så er jeg også meget spændt på, hvordan man påvirker og arbejder med det politiske, siger Tania Klæbel.

- Der er ingen tvivl om, at vi med Tania Klæbel har fået en rigtig god repræsentant i bestyrelsen. Tania er på alle måder en ildsjæl, som brænder for det gode købmandskab, og som er et enestående godt eksempel på, hvad den lokale købmand betyder for lokalsamfundet. Hun kommer med en masse erfaring, som ikke bare er hentet i en enkelt kæde, men fordi Tania har været rundt og set, hvordan man gør de forskellige steder. Jeg er sikker på, at hun har rigtig meget at byde ind med, siger Torben Christensen, der er formand for bestyrelsen i De Samvirkende Købmænd og købmand i Meny. 

Opdateret 23. maj 2024