Key Account Manager til Semper, Organix & Corny

Vil du arbejde med førende brands inden for børnemad og snacks? Brænder du for salg inden for FMCG? Har du lyst til at blive en del af Semper holdet, hvor der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder?

Semper Danmark er i en rivende udvikling, og har derfor brug for endnu en dygtig og erfaren Key Account Manager, der kan bidrage til den fortsatte vækst af vores markedsledende brands Corny, Semper og Organix.

Semper Nordic omsætter for 1,7 mia. SEK og har ca. 200 ansatte. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg i Sverige, og øvrige nordiske kontorer findes i København, Oslo og Helsinki. Hos Semper Danmark er vi 20 ansatte. Semper har siden 2006 været ejet af Hero AG med hovedkontor i Lenzburg, Schweiz. Hero findes i 20 lande, først og fremmest Europa og USA. Du kan læse mere om virksomheden her: SemperFacebook og Hero Group 

Nogle af dine ansvarsområder
Som vores nye KAM bliver du en del af det kommercielle team og får ansvar for udvalgte kunder. Rollen omfatter en bred vifte af kommercielle discipliner med salg og kategoriudvikling i fokus.

Rollen som Key Account Manager indebærer bl.a:

  • Kategoriudvikling i samarbejde med vores kunder
  • Revenue Management, KPI tracking og kunde P/L
  • Årsaftaler og kundeplaner
  • Produktlistninger og distribution
  • Kampagneplanlægning og forecasting
  • Category/Space Management

En hverdag hos os vil være en blanding af fysiske møder med vores kunder, kontortid på vores kontor i Valby og mulighed for hjemmearbejdsdage. 

Vores forventninger til dig og din erfaring
Vi forestiller os, at du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende rolle inden for FMCG. Ud over en relevant kommerciel uddannelse såsom cand.merc. eller lignende, har du stærke kommunikations- og præsentationsevner på både dansk og engelsk. Du har en veludviklet forretningsforståelse, og du har erfaring med at arbejde med markedsdata/Nielsen. Derudover har du et gyldigt kørekort. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du kan samtidig se dig selv indgå i et effektivt samarbejde med det kommercielle team, marketing og finans. 

Du trives godt i en kultur, hvor mennesker udviser tillid til hinanden, spiller hinanden gode og er ambitøse. Vi værdsætter nysgerrighed, åbenhed og gode samarbejdsevner. Du tilbydes en mulighed for at bringe dine stærke kommercielle færdigheder i spil og for at sætte dit præg på processer og opgaver.

Hvad kan du forvente af os?
Hos os får du et udfordrende job på en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, de allerbedste kollegaer og chanchen for at blive en del af Semper-holdet. Hos os får du stor fleksibilitet og mulighed for at præge din egen hverdag. 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Du vil indgå i en åben og professionel organisation med gode arbejdsforhold, fast månedsløn, pensionsordning, sundhedsforsikring og firmabil. Derudover tilbyder vi tilskud til fitnessordning og massage.

Aftenarbejde og en vis rejseaktivitet må påregnes i forbindelse med kundearrangementer mv. 

Vi afholder samtaler løbende, så upload gerne din ansøgning hurtigst muligt - og senest 21. februar. Du kan søge ved at trykke på ”søg her” – der modtages ikke ansøgninger pr. mail. Skulle vi finde den rigtige kandidat før ansøgningsfristen, vil opslaget blive fjernet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores HR-partner, Birgitte Nymann på 40861883.

Key Account Manager til Semper, Organix & Corny

Tiltrædelse:
21 Februar 2024

Virksomhed:
Semper Danmark

Arbejdssted:

Kirsten Walthers Vej 8A
2500 Valby

Oprettet:
05 Februar 2024

ANSØG STILLING