Vækst i salg af bæredygtigt irsk kød

Irlands fødevareeksport stiger år for år, bl.a. til danske forbrugere.

Køer på irsk eng, hvor de bliver opdrættet stort set hele året rundt. Foto: Bord Bia.

Salget af irske fødevarer til danske forbrugere er i de seneste år steget betragteligt.

Den irske fødevarestyrelse oplyser i en meddelelse, at især kød fra bæredygtige irske landbrug er populært i Danmark. Det gælder salget af fjerkræ, som er steget med 76 pct. siden 2016. Også salget...

DEL
Forrige artikelButikspersonale mangler ekspertise
Næste artikelOsuma-ejer tror på snarligt overskud
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.