Vækst hos kageproducent udeblev

Bisca, som bl.a. står bag Karen Volf-produkterne, kom ud af 2017 med fald i omsætningen

Karen Volf er en kendt mærkevare for småkager i de nordiske lande. Men sidste år udeblev den forventede vækst i omsætningen.

Den norskejede Bisca-koncern ansatte for godt et halvt år siden Jesper Hvid-Hansen til at stå i spidsen for Karen Volf-producenten.

Målsætningen var, at han skulle lede den store vækst, som kagekoncernen stod over for. Hans opgave er i mellemtiden ikke blevet mindre.

Det nye årsregnskab for 2017 viser nemlig, at det ikke blot er gået tilbage med omsætningen.

Selskabet fik sidste år den ringeste omsætning i de seneste fem år. Omsætningen blev 339 mio. kr., hvilket er en tilbagegang på tre pct. i forhold til 2016.

Forventer fremgang i 2018

Sammenligner man med salgstallet i 2013, er der tale om en tilbagegang på hele 26 pct. Resultatet opgjort som EBITDA blev 31 mio. kr., og det er et fald på 23 pct. i forhold til 2016.

Ledelsen skriver i regnskabet, at målet for 2018 er at styrke selskabets position yderligere som en af markedslederne på det nordiske marked.

Desuden vil man øge EBITDA-resultatet, som man forventer vil nå op på 38-42 mio. kr.

DEL
Forrige artikelLængere frist for genbrugsplast
Næste artikelLøvbjerg-duo vender underskudsforretning til lokal Meny-succes
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.