Én ud af tre danskere spiser mere kylling

Især okse- og svinekød bliver valgt fra, og 27 pct. af danskerne spiser mindre kød, end de gjorde for et år siden

Danskerne skærer ned på okse- og svinekød. Til gengæld lander der mere kylling på middagsbordet. Foto: Colourbox

Næsten hver tredje dansker spiser mindre kød, end de gjorde for et år siden, viser en ny undersøgelse, som Kundepanelet har foretaget for Dansk Handelsblad.

Det er især okse- og svinekød, forbrugerne har skåret ned på. Henholdsvis 28 og 31 pct. svarer, at de køber mindre okse- og...

DEL
Forrige artikelIndvandrere præger svenske butikker
Næste artikelCoop udvider test af betalingsapp
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.