Topchefer fra hele verden mødes i København

Med Amazon og Alibaba i spidsen mødes verdens førende virksomheder inden for detailhandel og onlinehandel til stor konference.

Topchefer fra hele verden mødes til konferencen Shoptalk Europa i København i oktober. Foto: Shoptalk Europe

Topchefer fra verdens førende detailhandlere og onlineaktører sætter kursen mod Danmark, når den internationale detailhandelskonference Shoptalk Europe finder sted i dagene 8.-11. oktober.

Shoptalk Europe er den største konference i Europa, der fokuserer på fremtidens måder at sælge forbrugsvarer på.

På talerstolen vil man finde repræsentanter fra en række af verdens mest omtalte virksomheder inden for online og detailhandel, bl.a. Amazon, Alibaba og Tesco.

Mere end 2.200 topchefer deltager fra detailvirksomheder og brands, nyskabende virksomheder, der sælger direkte til forbrugerne uden om den etablerede detailhandel, og virksomheder, der udvikler digitale løsninger, som er godt på vej til at revolutionere detailhandlen.

Deltagerne kommer fra over 50 lande i hele verden, og mere end 350 virksomheder vil have udstillinger med deres løsninger.

Dansk Handelsblad er en af konferencens mediepartnere og vil dække konferencen både på nettet og i avisen.

Konferencen finder sted i Bella Center i København.

 

DEL
Forrige artikelSvindel i Tesco for retten
Næste artikelCarrefours aktiekurs stiger på opkøbsrygter
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.