Toms skruer op for investeringer

Efter investeringer i Danmark i de senere år fokuserer konfekturevirksomheden på de polske faciliteter.

Konfekturevirksomheden Toms Gruppen skruer yderligere op for investeringerne på produktionsiden. Foto: Toms Gruppen

Konfekturevirksomheden Toms skruer op for yderligere investeringer i Polen.

Toms har en ambition om at vokse både på det danske marked og internationalt. Det kræver, at virksomheden er klar til at foretage nye investeringer, så man styrker både produktionen og forsyningskæden.

Gennem de seneste to år har Toms foretaget investeringer for et trecifret millionbeløb i produktionsanlæg i Ballerup og Helseholmen i Hvidovre, og nu sker der yderligere investeringer i Polen.

– I forlængelse af en række store investeringer både i Ballerup og Helseholmen har vi nu valgt at købe den facilitet, vi hidtil har lejet i Leszno i Polen, og vi har desuden investeret i en anden grund, så vi sikrer os muligheden for at kunne udvide vores aktiviteter, siger adm. direktør i Toms Gruppen, Carsten Lyngsø Thomsen.

Toms har købt en grund i byen Nowa Sól, som er ved at blive byggemodnet. Købet sikrer, at Toms har mulighed for at udvide aktiviteterne, og virksomheden vil i det kommende år se nærmere på mulighederne for den nye grund.

DEL
Forrige artikelBryggeriet Vestfyen mærker hård konkurrence fra mærkevarer
Næste artikelIca får rekordsalg på nettet
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.