Tæt konkurrence mellem burgerkæder

Den danske restaurantkæde Sunset Boulevard gør Haverslev i Himmerland til et knudepunkt for fastfood.

Den danske restaurantkæde Sunset Boulevard åbnede sit første spisested i 1996 og har i dag mere end 40 restauranter fordelt i hele Danmark. Foto: Sunset Boulevard

Konkurrencen mellem burgerkæderne intensiveres konstant over hele landet. Udviklingen ses ikke kun i de store byer, men også ved trafikknudepunkter.

Selv om Haverslev i det centrale Himmerland blot har 765 indbyggere, er det blevet til et regulært knudepunkt for fastfood. Den attraktive placering ved motorvejens afkørsel 33 har nu også tiltrukket den danske restaurantkæde Sunset Boulevard, der åbner en ny restaurant den 15. december, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

I forvejen har burgerkæden McDonald’s haft restaurant tæt ved i Industriparken 4 i mange år, og senest i december 2015 etablerede konkurrenten Burger King sig med en restaurant lige overfor på den modsatte side af Industriparken i Haverslev.

Den nye Sunset Boulevard placerer sig tæt op ad konkurrenter, men ifølge ejer og restaurantchef Per Jørgensen er det kun en fordel med en tæt placering.

– Jeg ser kun konkurrencen som en god ting. Jeg tror, at der kommer endnu flere mennesker af sted – og ikke mindst et anderledes kundesegment, siger han.

DEL
Forrige artikelSnyd med slikafgifter for 92 mio. kr.
Næste artikelFår flødekrigen nogen vinder i år?
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.