Sydfynsk butik kåret som årets Rema 1000

Fra venstre salgsdirektør Mads Nysted, regionschef Lars Dybdal, købmand Nikolaj Jensen, souschef Mikkel Falsberg og adm. direktør Henrik Burkal. Foto: Kristoffer Juel

Det er bestemt muligt at drive en succesrig dagligvarebutik i en mindre by med under 2.500 indbyggere. Det er Nikolaj Jensen et synligt bevis på.

Ved weekendens årlige rigsmøde i Rema 1000 var det således Nikolaj Jensens Rema 1000-butik i sydfynske Vindeby på Tåsinge, der blev hædret som årets butik i den fremadstormende franchisekæde.

Fra 2003 drev Nikolaj Jensen en Rema 1000 i Søndersø, men for fire år siden kom han hjem til sin hjemby Svendborg for at starte butikken i Vindeby. Siden er det gået over al forventning, og den positive udvikling kulminerede med kåringen som årets butik.

I øvrigt samme dag som Nikolaj havde 10 års bryllupsdag.

Om begrundelsen for kåringen, siger regionschef Lars Dybdal:

“Efter en lang kamp lykkedes det endelig at bygge denne butik, og Nikolaj fik sin drømmebutik. Derfor er glæden jo endnu større, når man nu små fire år efter kan se, at den har udviklet sig til én af de bedste på Fyn. Købmanden og medarbejderne har i den grad – på rekordtid – vundet det lokale marked, og teamet er et mønstereksempel på, hvad det betyder, at man er den lokale købmand, der deltager, støtter og bakker op om det lokale liv”.

 

DEL
Forrige artikelButikker uddanner færre salgsassistenter
Næste artikelVarebilen får fikse detaljer
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.