Supermarkeds-slagter kæmper mod øko-bureaukrati

I samarbejde med Dagrofa arbejder slagtermester Thor Bak for at skabe en regnskabsmodel for øko-kød, der kan håndteres i supermarkedets slagterafdeling

Foto: Helle-Karin Helstrand Meny i Aalborg har et bredt udvalg af økologisk kød, som slagtrene selv skærer

Da slagtermester i Meny i Aalborg, Thor Bak, for tre år siden fik ja fra Fødevarestyrelsen til sin ansøgning om at måtte skære økologisk kød, var han ved at give op.

Med ja’et fulgte nemlig et uoverskueligt krav til, hvordan butikken skal føre øko-regnskab. Slagtermesteren valgte dog...

DEL
Forrige artikelLokale varer er et vidt begreb
Næste artikelSlagterprisen koster Meny-slagter sommerferien
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.