SuperBrugsen giver gratis fødselsdagsslik til 350.000 medlemmer

SuperBrugsen byder på gratis slik til 350.000 medlemmer i forbindelse med kædens fødselsdag

Medlemmer af SuperBrugsen kan "tanke" gratis slik i forbindelse med kædens fødselsdag. Foto: Candyking

Når SuperBrugen begynder fejringen af sin fødselsdag den 19. marts, sker det med lidt ekstra godter til kædens medlemmer.

350.000 medlemmer modtager nemlig en invitation til at komme til fødselsdagen og med invitationen følger en lille æske, som de kan fylde med gratis ta´ selv slik i butikken.

Inspiration fra sidste år
I påsken 2016 blev medlemmer inviteret ned i SuperBrugsen for at hente påskeæg, hvis de havde gættet gækkebrevet, de fik med posten. Det blev så godt modtaget, at det har givet ideen til dette nye tiltag.

– Vi uddelte alle de 180.000 påskeæg, vi havde købt hjem og fik mange reaktioner, ja selv fra statsministeren. Med vores nye aktivitet vil vi give medlemmerne en hyggelig oplevelse, hvor man kan få en lille æske slik med sig hjem. For selv om vi har meget fokus på sundhed, så må man godt få lidt sødt, når der er fødselsdag, siger marketingchef Martin Dalsgaard, SuperBrugsen, om initiativet.

Fødselsdagen indeholder selvfølgelig også mange mere traditionelle elementer. Ekstra gode tilbud og konkurrencer på superbrugsen.dk/gaver. Fødselsdagen fejres fra den 19. marts, og den gratis slik kan hentes frem til 25. marts.