SuperBrugs-direktør varsler ekspansion

Mikkel Banke Karlsson, formatdirektør i SuperBrugsen Foto: Helle-Karin Helstrand

Knap er snoren klippet til SuperBrugs nummer 231, der ligger ved havnefronten i Nr. Sundby, før formatdirektør Mikkel Karlsson varsler flere SuperBrugs-åbninger.

- Vi har et større antal nye butikker i støbeskeen til de kommende år. Men jeg kan hverken sætte dato på åbninger eller et præcist antal på, hvor mange det ender med. Det er ikke alt, vi har planer om, der lykkes, og slet ikke i det tempo, som vi gerne vil. Blandt andet kan nabohøringer og lokalplaner spænde ben eller udsætte, siger Mikkel Karlsson, der dog ikke selv kommer til at føre planerne ud i livet.

Han har fra årsskiftet overladt kæden til Jesper K. Andersen, der i dag er kædedirektør for Dagli'Brugsen. Selv skal han som konceptdirektør udvikle Coops koncepter med udgangspunkt i øget synergi. Dette var dog endnu ikke officielt, da han indviede Nr. Sundbys nye butik.

Resten af artiklen
er kun for vores abonnenter.

Bliv abonnent

DEL
Forrige artikelCoop vil sælge morgenmad og frokost
Næste artikelForbrugere frygter for betalingssikkerhed ved onlinehandel
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.