Stor vækst i salget af butikslokaler

Ejendomstorvet.dk medvirkede i 2017 til handler med butikslokaler for ca. 1 mia. kr, svarende til en stigning på 35 pct.

Mikkel Søby. Foto: Home Erhverv

Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal og samtidig Danmarks største digitale markedsplads for erhvervslokaler, medvirkede i 2017 til handler og lejeaftaler for butikslokaler for næsten 1,2 mia. kr., viser nye tal.

Værdien af formidlede ejendomme udgjorde lige godt 1 mia. kr. – en stigning på 35,1 pct. fra 2016. Samtidig var værdien af de formidlede lejeaftaler stort set uændret med 173 mio. kr. opgjort som et års leje.

Den samlede fremgang glæder bestyrelsesformand Mikkel Søby, der selv driver Home Erhverv i Hillerød og Helsingør.

”Jeg er glad for, at Ejendomstorvet.dk gennem endnu et år har oplevet en kraftig stigning i aktiviteterne. Vi er oppe på 115.000 besøgende om måneden, og med over 10.000 lejemål og investeringsejendomme – heraf lige godt 1.800 inden for detailhandel – er udbuddet stort og bredt,” udtaler Mikkel Søby i en pressemeddelelse.

Ejendomstorvet.dk medvirkede sidste år i alt ved 556 lejeaftaler for detaillokaler og ved 82 handler med detailejendomme eller butiksejerlejligheder.