Stor udvikling i fødevareudddannelser

På landets største erhvervsskole, ZBC, vil man gøre fødevareuddannelserne mere virkelighedsnære.

Marco Krohn, der er under uddannelse som salgsassistent, sammen med uddannelsesdirektør på ZBC, Glenny Hansen. Foto: Henrik Denman

Fødevareuddannelserne på Danmarks største erhvervsskole, ZBC, er inde i en rivende udvikling.

ZBC har otte uddannelsessteder på Sjælland, bl.a. i Roskilde, hvor man overtog den tidligere slagteriskole i 2016. Både her og på skolen i Ringsted, hvor bagere og konditorer bliver uddannet,...

DEL
Forrige artikelRestauranter øger salg med 54 pct. på otte år
Næste artikelAntallet af frugtavlere falder
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.