Stor fødevaremesse bliver større

Foodexpo samler flere end 485 udstillere i MCH Messecenter Herning fra 6.-8. marts.    

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Nordens største fødevaremesse Foodexpo bliver med flere end 485 udstillere større end den har været længe.

Sidst, udstillerantallet lå på det niveau, var i 2008, hvor i alt 478 udstillere deltog. Ved sidste Foodexpo i 2014 deltog 420 udstillere.

– Vi er super stolte over den opbakning Foodexpo oplever fra hele branchen. Med udstillernes stærke tilslutning i ryggen og et aktivitetsprogram, som tæller blandt andet foredrag fra førende fødevare- og sundhedseksperter, DM og Nordisk mesterskab for kokke og tjenere, paneldebat om madspild samt trendzonen HEDE Hotel, er der virkelig noget at komme efter for de besøgende, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard.

Nye udstillere

De mange udstillere fordeler sig rundt i otte messehaller og fem temaområder; ØKO-hallen, Madspild & Sundhed, Gastronomitorvet, Butikstorvet og WineExpo.

En helt ny udstiller denne gang er det velkendte, italienske kaffemærke Lavazza. De er at finde i fødevarehallen, Hal M:

– Foodexpo er et vigtigt sted for Lavazza Danmark Food Service at være. Vi har pr. 1. januar 2016 udvidet vores aktiviteter, og på messen kan vi over for hele branchen og de besøgende slå det fast. Der møder vi desuden de kontakter, vi rigtig gerne vil have fat i, siger Trade Markering Manager for Lavazza Danmark Food Service, Henriette Linderoth.

Blandt andre nye udstillere finder man det hæderkronede firma Louis Poulsen. På messen ønsker virksomheden at dele ud af sin mangeårige knowhow:

– Lamperne og lampernes udtryk kan være med til at understrege stil og arkitektur i et rum. Man kan virkelig lave rigtig, rigtig meget hygge med lys. Både med vores klassiske design og vores helt nye lamper. Det glæder vi os til at vise gæsterne på Foodexpo, siger Mette Rygaard, PR og Marketingansvarlig hos Louis Poulsen.

Foodexpo tiltrækker hvert andet år tusindvis af passionerede fagfolk fra restauranter, hoteller, storkøkkener og resten af madbranchen i Danmark og 29 andre lande.

Messen foregår i MCH Messecenter Herning fra 6.- 8. marts.

DEL
Forrige artikelDe er nye i ledelsen
Næste artikelAarhusiansk madmarked trækker interesse
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.