Stjernekokke laver påskemad til socialt udsatte

En række af landets bedste kokke tilbereder påskefrokoster af overskudsmad fra Netto.

Overskudsmad fra Netto samles flere steder i landet og bliver tilberedt til påskefrokost af flere af landets bedst kendte kokke. Foto: Netto

Sammen med Kirkens Korshær, fødevareBanken og en række af landets bedste kokke inviterer Netto op mod 500 ensomme, hjemløse mennesker og fattige børnefamilier til påskefrokost.

Påskefrokosten holdes skærtorsdag, og maden er overskudsmad fra Nettos butikker, der enten ikke kan holde sig i...

DEL
Forrige artikelRema 1000 i offensiven på rekrutteringsfronten
Næste artikelFakta får dobbelt så mange varer i påsken
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.