Stifter af Nemlig.com afgiver magten

Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen skyder flere penge i netsupermarkedet og overtager roret

Arkivfoto: Peter Hartley

For otte måneder siden tilførte Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen netsupermarkedet Nemlig.com 100 mio. kr. Nu sender Holch Povlsen yderligere “et solidt trecifret millionbeløb” til selskabet og overtager dermed roret.

Det skriver Berlingske.

Holck Povlsen fik allerede aktiemajoriteten ved pengeoverførslen for otte måender siden, men stifter og medejer Stefan Plenge havde fortsat flest stemmer og magten.

Det er slut nu. Stefan Plenge fortsætter dog som direktør.

Nemlig.com blev stiftet af Stefan Plenge i 2010. Selskabet var en udløber af det dengang ti år gamle Intervare, der leverer varer til kommunens ældre.

– Stefan og jeg vidste fra starten, at vi ville komme til den her situation. Heldigvis har vi altid haft et godt samarbejde, som har betydet, at det har været nemt for os. Der er ingen af os, der har lyst til at sælge på nuværende tidspunkt, og vi føler stadig, vi har nok at gå i krig med og kan bidrage med noget, så vi er klar til at gøre lidt mere ved det, siger Anders Holch Povlsen.

Anders Holch Povlsen bliver i bestyrelsen, men overlader formandsposten til tidligere Royal Unibrew-direktør Henrik Brandt.

Investeringen skal inden gennemførsel godkendes af konkurrencemyndighederne, hvilket forventes at ske i løbet af
1-2 måneder.

Originalartikel: http://www.business.dk/detailhandel/toejmilliardaer-tager-rattet-sproejter-igen-millioner-i-nemlig.com