Spillere kan få gevinster på Dankort

Forhandlere kan med den nye løsning fra Danske Spil undgå at have for mange kontanter i kassen.

Danske Spils forhandlere har fra januar fået mulighed for at udbetale gevinster op til 5.000 kr. ind på vindernes konto via Dankort. Foto: Danske Spil

Danske Spils forhandlere kan fremover udbetale gevinster op til 5.000 kr. direkte ind på vindernes konto via Dankort.

Fra midten af januar er Danske Spils forhandlere blevet tilbudt at kunne udbetale gevinster på op til 5.000 kr. til deres kunder via deres betalingsterminal. Dermed kan forhandlerne undgå at have for mange kontanter i kassen.

Muligheden for at udbetale gevinster direkte ind på Dankort er kommet i stand, efter Dansk Spil i 2016 gennemførte et forsøg med 160 forhandlere. Her kunne Nets teste, hvordan det ville fungere.

– Vi har fået så mange positive reaktioner fra de forhandlere, der var med i testperioden, og de har fået positive tilbagemeldinger fra deres kunder, så jeg forudser, at rigtig mange forhandlere vil benytte det nye tilbud, de har fået her, siger adm. direktør i Danske Spil, Susanne Mørch Koch, i en pressemeddelelse.

DEL
Forrige artikelDagligvaresalget holdt niveauet i december
Næste artikelBørn har kun ringe magt over familiens indkøb
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.