Spil på varmen

Danske Spil udnytter sandsynligheden for en varmerekord i morgen onsdag til at udbyde et "væddemål"

Foto: Colourbox

Vejret har altid været noget, som danskerne snakker om – og nogle har måske også væddet om en regnbyge til havefesten eller fisketuren.

Men nu er det alvor: Danske Spil tilbyder danskerne muligheden for at spille på varmen onsdag, når en varmerekord fra 1975 på 36,4 grader måske bliver slået.

– Vi har odds 4,00 på, at varmerekorden på 36,4 grader bliver slået på onsdag d. 8. august. Hvis rekorden fra 1975 stadig står fast efter på onsdag, så kan du få odds 1,20, siger Peter Emmike Rasmussen, der er odds-ansvarlig hos Danske Spil.

Sommeren 2018 har slået flere rekorder. I juli måned havde vi 326 soltimer på landsplan. Det er det højeste antal soltimer for en juli måned. Allerede i maj slog sommeren med 363 soltimer den ultimative rekord fra 1889. Vi har også slået rekorden for de højeste middeltemperaturer.

– Når vi ser på vejrprognosen herhjemme, og sammenholder den med diverse udtalelser fra de danske metrologer, så mener vi dog ikke, at sandsynligheden for, at rekorden bliver slået, er særlig stor. Skal vi sætte nogle tal på, så vurderer vi, at der er omkring 20 pct. chance for at den danske varmerekord fra 1975 bliver slået på onsdag, siger Peter Emmike Rasmussen.