Spar rykker ind i hovedstaden

Den første af tre nye butikker åbner i Valby på lørdag den 7. oktober

Foto: Helle-Karin Helstrand

Valby. Nærmere betegnet Carl Jacobsensvej 19 lægger fra på lørdag den 7. oktober adresse til den første af tre nye Spar-butikker i København.

Butikken rykker ind i en tidligere Kiwi-butik, og salsgarealet er 750 kvm.

– Åbningen af Spar i Valby giver os, midt i alt snakken om discount, priskrig og ændrede forbrugsvaner, en unik mulighed for, at bevise, at man også kan være lokal i de større byer. Med åbningen af butikken ved Ny Ellebjerg tager vi hul på den første af tre åbninger i København. De to andre Spar-butikker åbner på henholdsvis Teglholmen og Frederiksberg primo 2018, siger kædedirektør i Spar, Niels Karstensen i en pressemeddelelse.

38-årige Sune Johannessen Wenzzel, der har arbejdet i detailbranchen siden han blev udlært som købmand i 1999, er den nye købmand. Han har siden 2007 været Spar-købmand flere steder, men er nu klar til at rykke ind til byen som selvstændig købmand.

Som en kæde, der fortrinsvis har butikker i lokalområder lidt længere ude i provinsen, er det anderledes at åbne en butik i hovedstaden.

– Vi ved godt at vi med rykket ind mod byen møder nye krav fra kunderne end hidtil. Et af dem er f.eks. udvalget inden for øl, vin og vand. Derfor har vi indretningsmæssigt givet Spar et løft, hvad drikkevarer angår, siger kædedirektøren.