Spar-købmand udsat for drabsforsøg i sin butik

Spar-købmanden i Suldrup i Himmerland blev lørdag eftermiddag udsat for et knivoverfald

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Ejer af Spar i Suldrup, købmand Finn Degn Ovesen, har lørdag eftermiddag været udsat for et drabsforsøg i sin butik.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg, siger til Dansk Handelsbblad, at købmanden er meget alvorligt tilskadekommen.

Nordjyllands Politi modtog klokken 15.19 en anmeldelse via 112 om, at en mand var blevet stukket med kniv i en købmandsforretning i Suldrup. Det viste sig ifølge politiet, at det var forretningens indehaver, den 55-årige købmand, der var blevet stukket flere gange med kniv af en 20-årig mand.

Den 20-årige er kendt af politiet, men angrebet var tilsyneladende umotiveret.

Der var adskillige ansatte tilstede i butikken, da overfaldet fandt sted. To kunder i butikken overmandede gerningsmanden, der blev tilbageholdt, indtil politiet nåede frem. Forurettede blev i ambulance med politieskorte bragt til Aalborg Universitetshospital.

På butikkens Facebookside står, at butikken er lukket.

Adskillige kunder sender deres tanker til Finn og familien.

Der står blandt andet:

“Sender håb og varme tanker til Finn og hans familie.
Men syntes også vi skal huske de seje mennesker som sprang til da det uhyggeligste skete. Tak også til jer og jeres indsats.”

“Er oprigtigt forfærdet, og jeg synes det er ganske utilgiveligt, hvad der er sket mod dig Finn. Jeg håber inderligt, du kommer over det uden mén og beder til, at du snart er på højkant igen. Sender positive tanker afsted til dig og dine nærmeste.”

“Hvor er det da forfærdeligt, sådan noget sker. Finn er altid flink og hjælpsom med et smil på læben. De bedste ønsker til dig Finn og din familie.”