Spændstig fuldblods varebil

Når man siger varebil, tænker de fleste umiddelbart på en lukket kassevogn. Men varebilen kan også være en fuldblods varebil - hvis bagagen i varerummet ikke fylder for meget, og forretningen har det godt med at vække opmærksomhed.
Den italienske livsstilsbil Alfa Romeo byder sig nu til med den nye model Alfa Romeo Giulietta QV, som man kan vælge at få på gule plader, og det er en bil, der udfordrer de hurtigste i klassen. Alfa Romeo blev lanceret for 60 år siden, og det legendariske navn har lige siden haft en ganske særlig status hos bilentusiaster.
Nu er Alfa Romeo klar med den nye Giulietta QV TCT. Bilen har det klassiske Alfa Romeo design med masser af træk fra spænstige sportsbiler. Her er forlygter med mørktonede indsatser og mørknede ruder bagtil, hvortil kommer farvematchende dørgreb, sidespejlshuse, lygtekranse og frontgrill i mørk finish.
En særlig finesse hos Alfa Romeo er bagdørene indlagte greb, som kendes fra alle modellerne, og som er bevaret i denne nye mode.
Masser af motorkraft Design og masser af motorkraft - det er de elementer, som tænder Alfaentusiaster.
I den nye model er der masser af kraft under kølerhjelmen med teknik og motorteknologi, der er taget direkte fra Alfas sportsvogn Alfa Romeo 4C, hvilket gør den nye Giulietta til en af de hurtigste biler i GT-iklassen, som ellers er henvist til at vælge biler af fransk, tysk eller asiatisk oprindelse.
Bilen er udstyret med en stærk 4-cylindret motor med hele 240 HK. Det giver godt nok god acceleration fra 0-100 km/t på blot seks sekunder takket være den nye, lynhurtige TCT dobbeltkoblingsgearkasse, der nu er standard på Giulietta QV.
Fuld af køreglæde Bilen er fuld af køreglæde.
Den ligger fantastisk godt på vejen uanset vejens beskaffenhed og sving og kurver, og man får ikke blot fornøjelsen af en rimeligt lydsvag motor, men også af en kabine uden støjgener.
Men selvfølgelig skal netop denne type bil have lyden af en sporty motor.
En forbedring i denne model i forhold til tidligere modeller er det gode udsyn bagud. Tidligere har udsynet været begrænset, men i den nye model er bagruden tilpas stor til, at det er nemmere at se cyklister.
Interiøret er piftet op med Alcantarabetrukket møblement og detaljer i aluminium ligesom rattets og gearstangskappens grønne og hvide syninger matcher Quadrifogliotemaet, der også indebærer 2-zone klimasystem, ratbetjent gearskifte, radio med Bluetooth og berøringsfølsom skærm, parkeringssensorer for og bag samt cruise control.
Bilen koster i omegnen af en halv mio. kr. som personbil, men vælger man bilen på gule plader, får man den til 312.842 kr. ekskl. moms.
TEKNISK
INFORMATION
Alfa Romeo Giulietta
1750 QV TCT
Pris:
506.000 kr. inkl. moms
Ydelse: 240 HK
Moment: 340 Nm
Tophastighed: 244 km/t
Acceleration:
0-100 km/t: 6,0 sek.
Forbrug bl. kørsel:
14,3 km/l
CO2-udslip: 162 g/km

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis