Socialt udsatte spiser Michelinmad

Mejeriet Naturmælk arbejder med en vis overproduktion, der hver uge leveres til FødevareBankens lager i Kolding, og dermed kommer de socialt udsatte til gode

Naturmælk donerer sin overproduktion til FødevareBanken, og på den måde får socialt udsatte også glæde af Michelinmad. Foto: FødevareBanken

En del af den overskudsmad, der doneres til socialt udsatte på herberger, væresteder og kvindehjem, er af så fin kvalitet, at den er Michelinrestauranter værdige.

Det økologiske mejeri Naturmælk er en af de helt store leverandører til danske Michelinrestauranter, der donerer sin...

DEL
Forrige artikelDSK ønsker et nationalt tobaksforlig
Næste artikelSpars butikker øger omsætningen med 5 pct.
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.