Socialt udsatte spiser Michelinmad

Mejeriet Naturmælk arbejder med en vis overproduktion, der hver uge leveres til FødevareBankens lager i Kolding, og dermed kommer de socialt udsatte til gode

Naturmælk donerer sin overproduktion til FødevareBanken, og på den måde får socialt udsatte også glæde af Michelinmad. Foto: FødevareBanken

En del af den overskudsmad, der doneres til socialt udsatte på herberger, væresteder og kvindehjem, er af så fin kvalitet, at den er Michelinrestauranter værdige.

Det økologiske mejeri Naturmælk er en af de helt store leverandører til danske Michelinrestauranter, der donerer sin overproduktion til FødevareBanken, og på den måde får socialt udsatte også glæde af nogle af kvalitetsfødevarer.

Naturmælk leverer hver uge god mælk, yoghurt, oste og andre fødevarer til FødevareBanken. Det er mad, som intet fejler, men som alligevel ikke kan sælges.

– Det løfte, vi har givet vores kunder og lovet os selv at overholde, betyder at vores kunder fra dag til dag skal kunne få alle vores produkter. For at kunne leve op til den leveringssikkerhed, er vi nødt til at lave en vis overproduktion, for vi kan aldrig ramme 100 pct. rigtigt, siger salgs- og marketingschef i Naturmælk, Nelly Frees Riggelsen, i en pressemeddelelse.

Det er den overproduktion, der ca. en gang om ugen leveres til FødevareBankens lager i Kolding og herefter bliver distribueret videre til bl.a. væresteder, herberger og kvindehjem.

 

DEL
Forrige artikelDSK ønsker et nationalt tobaksforlig
Næste artikelSpars butikker øger omsætningen med 5 pct.
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.