Snart klar: ABC Lavpris åbner i Randers

På torsdag den 30. november åbner den korte, midtjyske kæde sin butik nummer 14. Den ligger i et nymoderniseret center

Butiksbestyrer Tommy Andreasen har lang erfaring i kæden og glæder sig til at byde kunderne indenfor

For et lille år siden købte den midtjyske, korte dagligvarekæde ABC Lavpris et lille butikscenter i den nordvestlige del af Randers, Tranekærcentret, på tvangsauktion.

På torsdag den 30. november åbner kæden efter en ombygning til flere end 20 mio. kr. kæ-dens butik nummer 14 i hele centrets underetage.

Foto: Helle-Karin Helstrand
Håndværkerne er ikke helt færdige endnu.

Som butiksbestyrer i den nye butik, der med sine 2000 kvm. salgsareal er kædens største, er Tommy Andreasen, der har arbejdet i ABC Lavpris i 13 år.

Foto: Helle-Karin Helstrand
Der arbejdes hårdt på at få de sidste varer på plads til åbningen

– Jeg føler mig heldig, at ABCs ledelse viser mig den store tillid, det er, at jeg skal få dette til at blive til noget. Jeg ser kæmpe muligheder i Randers og hører fra industriens sælgere, at området netop mangler sådan et supermarked, siger Tommy Andreasen.

Foto: Helle-Karin Helstrand
Butikken får en meget stor frugt- og grøntafdeling, der er det første kunderne møder.

ABC Lavpris har et helt fast sortiment, men når man rykker ind i et helt nyt område, er der plads til ekstra varer, som de nye kunder efterspørger.

– Selvfølgelig skal vi have Thor øl, når vi slår os ned i Randers. Vi har også tilføjet et nyt kaffemærke til vores faste kaffesortiment. I det vestlige Jylland, hvor jeg kommer fra, drikker man Merrild. I Tørring, hvor jeg senest har været butiksbestyrer, drikker man BKI. Her er det Karat, siger Tommy Andreasen.