Smag på Dagli’ Dagen i Sejs-Svejbæk

Fredag den 3. juni bød Dagli' Brugsen indenfor til grillpølser, specialøl og nyslynget honning

Grillpølser, pålæg, kød, is, honning, brød, kager, vin og lokalt brygget øl. 'Smag på Dagli' Dagen' i Sejs bød på smagsprøver for alle. Foto: Ulrik Samsøe Figen

Sveden pibler ned over uddeler Hans Christian Markussens pande. ’Jeg er der lige om lidt!’ lyder det, inden han hurtigt får afsluttet en ekspedition og halvløber ned i den anden ende af den 450 kvm store butik.

Det er fredag eftermiddag og solen bager ned over den lille sammenvoksede by...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelMadspilds-app nomineret til Miljøpris
Næste artikelGrænsehandel med sodavand falder
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.