SKET I UGEN

Økonom: Billigere at leve
Forbrugerøkonom Las Olsen fra Danske Bank forudser, at danske forbrugere til januar vil opleve noget, danskerne ellers ikke har oplevet siden 1950´erne - nemlig lavere leveomkostninger end for et år siden. Økonomen beroliger med, at det i Danmark ikke ser ud til, at der bliver en skadelig deflation. Tværtimod kan de lavere priser øge familiernes købekraft og dermed privatforbruget.
JyllandsPosten/Finans
Flere økologer i forening
Økologisk Landsforening oplever i en markant tilstrømning af nye virksomhedsmedlemmer. Alene i år har 27 nye økovirksomheder meldt sig ind. Summerbird har netop meldt sig ind i foreningen som virksomhed nr. 150, og andre nye medlemmer er Meyer Kantiner, Peter Larsen Kae, Winterspring Desserts og Sealand Birk.
- Det er en rigtig glædelig udvikling, der afspejler den aktuelle fremgang for økologi på både det danske marked og på eksportmarkeder, siger Henrik Hindborg, markedschef i Økologisk Landsforening i en pressemeddelse.
E-tilbud fra avisomdeler
Landets største distributør af trykte tilbudsaviser, FK Distribution, er nu gået over til den digitale "ende" med lanceringen af både et website og en mobilapp, der fungerer som FKs skræddersyede Mine tilbudordning - bare elektronisk. FK tager dermed kampen op med en stribe af tilsvarende tjenester med en ambition om at blive markedsleder.
- Det er jo ingen hemmelighed, at meget bliver digitalt. Derfor arbejder vi hårdt på at lave forskellige typer af services for både detailhandler og forbrugere, siger Lasse Ingemann Brodt, salgsdirektør hos FK.
Markedsføring
3 af 4 lanceringer flopper En ny rapport fra Nielsen viser, at hele 76 pct. af lanceringerne i detailhandelen er væk igen, inden der er gået et år. "The Nielsen breaktrough innovation report" bygger på 12.000 produktlanceringer i hele Europa. Den meget begrænsede succesrate koster millioner for handel og leverandører.
Dagens Handel

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis