SKET I UGEN (1)

Butikschef fra Invita Køkkencenter i Herning Frank Sjøgren siger, at ca. 50% har et køkken, som er mere end 10 år gammelt, og at hver femte gerne vil have gjort noget ved det. Efter finanskrisen har danskerne ændret syn på køkkenet. Nu er der, i stedet for størrelse og udseende, kommet fokus på det gode liv i køkkenet med meget funktionelle løsninger.
Herning Folkeblad
Kohberg slår dejen op til en ny vækst
Den familieejede virksomhed Kohberg har på kort tid gennemført et 360 graders gearskifte, fortæller bestyrelsesformand Mads Middelboe.
Sideløbende med en e ektivisering af virksomheden gennem en ny struktur og reduktion af omkostninger blev der i 2012 fastsat en strategiproces.
Mads Middelboes mantra er, at virksomhedsdrift handler om en balance mellem chef- og lederskab. Medarbejderne skal således være en del af processen for at få ejerskab i strategien, fortæller han.
Jyllands-Posten
Randers Storcenter i angreb mod Bruuns Galleri
Randers Storcenter vil tage kampen op med Bruuns Galleri i Aarhus, der bl.a. tidligere på året uddelte gratis togbilletter til Aarhus til potentielle kunder på Randers Station.
Fredag den 2. maj holder Randers Storcenter derfor Open by Night, hvor centret bl.a. har sørget for gratis shuttlebusser, der skal bringe kunder til og fra Aarhus, Grenaa og Hammel. Konkurrencen er “ekstrem hård” ifølge Lene Nørgaard, der er marketings- og eventchef i Randers Storcenter.
Derfor bliver de nødt til at “angribe tilbage,” forklarer hun. Århus Stiftstidende