Shoptalk Europe: Tesco har vinderformlen klar

Ifølge Tesco kræver kunderne friske varer, et stort udvalg, skarpe priser og hurtig levering.

Det afgørende for Tesco er at tilbyde et stort udvalg, convenience og hurtig levering. Foto: Tesco

Kunderne i supermarkedet forventer at finde det største og mest friske udvalg af frugt og grønt. Kunder online stiller præcis de samme krav.

Derfor har en af Europas førende dagligvarekæder, Tesco, sin vinderformel klar, fortalte chefen for Tescos onlineforretning, Adrian Letts, på konferencen Shoptalk Europe.

– Kunderne forlanger udvalg, kvalitet og friske varer. De kræver samtidig hurtig levering og skarpe priser, sagde han.

Tesco har derfor valgt at fokusere på at levere varer i samme store udvalg og kvalitet som det, kunderne i forvejen kender fra supermarkedet, og derefter er den afgørende faktor at kunne levere varerne hurtigt og sikkert til kunderne.

– Kunderne forventer at få deres varer hurtigt. Derfor var vi den første kæde i England, der kunne levere varerne samme dag til kunder i næsten hele landet, og i dag kan vi også leverer dagligvarer inden for en time til de fleste kunder i London, sagde Adrian Letts.

 

 

DEL
Forrige artikelShoptalk Europe: Kinesisk onlinegigant driver teknologisk revolution
Næste artikelDanske Vigo blev verdenskendt
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.