Shobr stopper med at levere varer

Hjemmesiden er for tiden lukket for salg til danske kunder.

Shobr.com har midlertidigt lukket for ordrer fra danske kunder.

Netsupermarkedet Shobr.com er stoppet med at levere varer fra Grønttorvet Copenhagen Markets under noget rodede omstændigheder, hvor selskabet bag netsupermarkedet er erklæret konkurs og andre selskaber er under tvangsopløsning.

Hjemmesiden oplyser, at den er midlertidigt lukket, mens lageret bliver flyttet fra Danmark til Flensborg i Tyskland.

Shobr.com skriver følgende besked til sine kunder på hjemmesiden: “Vi er i gang med at flytte vores lager og har derfor midlertidigt pauset vores leveringer.”

Flytningen sker samtidig med, at selskabet bag onlineplatformen Shobr.com, Shopall24.com Danmark, er erklæret konkurs. Samme selskab samt to andre selskaber bag Shobr.com er under tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen.

Onlineplatformen sælger mærkevarer fra danske og udenlandske dagligvareleverandører uden om detailhandlere og grossister.

Ejerne af Shopall24.com og Shobr.com har i nogen tid arbejdet med planer om at lukke lageret i Høje Taastrup og i stedet åbne et lager i Flensborg.

Flytningen sker her i oktober, og Shobr.com åbner ifølge adm. direktør Lars Munch Johansen igen sidst på måneden for salg i alle nordiske lande og Kina. Senere planlægger virksomheden at åbne for salg i Tyskland og Benelux-landene.