Selskab bag Shobr er erklæret konkurs

Advokat Martin Hector er udpeget som kurator, der skal stå for konkursbehandlingen.

Netsupermarkedet Shobr og selskabet bag, Shopall24, er erklæret konkurs.

Selskabet bag onlineforretningen Shobr.com, Shopall24.com, er erklæret konkurs.

Virksomheden blev erklæret konkurs i Skifteretten i København i fredags, idet en kreditor ifølge Dansk Handelsblads oplysninger har indgivet en konkursbehandling, da firmaet ikke modtaget betalinger, som Shopall24.com skylder.

Konkurserklæringen kommer samtidig med, at Shopall24.com og to andre selskaber er under tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen.

Konkursen påvirker ikke netsupermarkedet Shobr.com, der tirsdag fortsat var i drift.

Retten har udpeget advokat Martin Hector fra Hector Stokkenberg Advokatfirma som kurator.

– Det er korrekt, at Shopall24 er erklæret konkurs, siger advokat Martin Hector til Dansk Handelsblad.

Han oplyser, at der var retsmøde om konkursen fredag.

– Jeg har indkaldt til møde med repræsentanter for Shopall24, bl.a. Lars Munch Johansen, i dag mandag eftermiddag. Der skal nu ske en konkursbehandling på helt sædvanlig vis. Jeg skal i gang med en lang række praktiske opgaver og bl.a. undersøge, om der er nogle aktiver, om der er medarbejdere, der skal håndteres, igangværende forretninger, virk-somhedspant, om der er kreditorer, som har fortrinsret, og om man skal prøve at få virksomheden solgt. I første omgang skal vi sikre os de aktiver, der måtte være, siger Martin Hector.

For nylig kunne Dansk Handelsblad oplyse, at Shobr er ved at lukke sit lager i Danmark for i stedet at åbne et lager i Flensborg i Tyskland. Ifølge planerne skal lageret betjene de nordiske lande og Kina. Senere planlægger virksomheden at åbne for salg i Tyskland og Benelux-landene.

Artiklen er rettet den 3.10.2017.

DEL
Forrige artikelIrma-varer rykker vestpå
Næste artikelStifter: Konkurs rammer ikke Shobr
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.