Se de nominerede til Kantineprisen 2020

Kantineprisen overrækkes sammen med en række detailhandelspriser på Fødevaredagen 29. september på Hindsgavl Slot

Danske frokostkantiner leverer, innoverer og imponerer — og nu er de nominerede til Kantineprisen 2020 fundet.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer, der står bag Kantineprisen. Den uddeles fro 17. gang – i år sker det Fødevaredagen 29. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Fælles for de nominerede er ifølge juryen nytænkning, madhåndværk i særklasse og smagfulde madoplevelser med holdning.

De tre nominerede til årets Kantinepris 2020 har det til fælles, at den gode måltidsoplevelse står skarpt, kantinerne har fokus på råvarer i sæson samt en bæredygtig tankegang.

– Denne branche rykker virkelig. Niveauet blandt dette års line-up af madhåndværkere, har været helt igennem imponerende. Corona eller ej, landets frokostkantiner leverer, innoverer og imponerer til stadighed og jeg er helt overbevist om, at de danske frokostordninger, i lighed med restauranterne, er nogle af de bedste i verden, siger Kristian Ploug Grut, Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen.

I løbet af august måned kommer juryen på uanmeldt besøg hos de tre nominerede kantiner. På den måde får jurymedlemmerne en troværdig førstehåndsoplevelse af de forskellige kantiner, som de kan tage med, når vinderen skal findes.

De nominerede til Kantineprisen 2020 er:

• Normal. Køkkenchef René Skovgaard Madsen, Compass Group

• IIH Nordic. Køkkenchef Kolja Schmelzer, CANTINA by .506

• ATP Haderslev Centeret. Køkkenchef Steffen Kähler