Sallings nye bistro har fokus på økologi

Salling Aarhus åbner nu anden etape af den gennemgribende ombygning af stormagasinet.

Direktør for Salling Marianne Bedsted og stormagasinchef Lars Højgaard Foto: Salling Direktør for Salling Marianne Bedsted.jpg

Når Salling i Aarhus den 2.-4. september indvier anden etape af det ombyggede stormagasin, vil der udover en helt ny og større boligafdeling være en ny Salling Bar & Bistro med fokus på danske, økologiske lækkerier lavet helt fra bunden.

Den nye bistro kommer til i højere grad at trække Salling-universet ind som en del af både indretning og menukort. Blandt andet vil menukortet fortrinsvis indeholde økologiske lækkerier lavet helt fra bunden af danske råvarer og kendte fødevare-brands fra Salling Super – lige fra smørrebrødet til salater og lune retter.

Bistroen vil være indrettet med design-varer fra boligafdelingen.

DEL
Forrige artikelNethandel kører i slæbetempo
Næste artikelMens vi venter på disruption…
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.