Netshop skal øge Sallings julesalg

Dansk Supermarkeds stormagasin åbner netbutik med alle varer fra julekataloget

Sallings webshop vil ikke love, at varer når frem inden jul. Foto: Claus Sjødin

Med en forventning om at fordoble julesalget har Dansk Supermarkeds stormagasin åbnet det, som Salling selv kalder for sit tredje stormagasin. Nemlig Salling.dk, der giver forbrugerne mulighed for at købe alle varer fra årets Salling julekatalog via nettet.

– Vi har gennem de seneste par år investeret massivt i at gøre Salling til et oplevelsesunivers. Senest har halv million mennesker nydt udsigten fra Salling Rooftop, måske med en kop Starbucks-kaffe i hånden efter at have overværet et fashion event på en af etagerne under. Oplevelser er der masser af i vores fysiske stormagasiner, og nu lægger vi en ekstra dimension på med muligheden for at finde inspiration og julegaver døgnet rundt på Salling.dk, siger stormagasinets direktør Marianne Bedsted.

Lager og distribution foregår fra Salling Aarhus, hvor der er blevet investeret i at optimere alt i og omkring lagerkapacitet og lagerstyring.

DEL
Forrige artikelPolitiker på ”kassedame-stunt” i Rema
Næste artikelMedaljeregn over pølsemager
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.