Salling Group trækker sig fra centerplaner

Føtex var planlagt som en del af et nyt butikscenter i Brønshøj-Husum. Ikke langt derfra åbner en Rema 1000

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

TK Development A/S opgiver nu er stort anlagt butikscenter med boliger på Frederikssundsvej i Brønshøj-Husum. I hvert fald kommer centret ikke til at se ud som planlagt, skriver Brønshøj Husum Avis.

Årsagen er, at Salling Group har trukket sig, selv om Føtex har været en del af planen hele tiden.

Både forvaltningen og politikerne i Teknik-og Miljøudvalget på Københavns Rådhus har  udarbejdet et forslag til lokalplan for området, der skulle muliggøre realisering af projektet, der var klar til høring.

– Jeg kan bekræfte, at vi har opgivet vort planlagte projekt på adressen. Der var tale om et stort projekt, planlagt med en betydende dagligvareoperatør, og vi var langt i planlægningen af et centerlignende projekt med tilhørende lejligheder. Den betydende dagligvareoperatør valgte dog sent i forløbet at melde fra – selv om de også havde anvendt betydelige ressourcer på projektet, og dermed blev det urealistisk at kunne fastholde det samlede konceptuelle grundlag for vort projekt, siger konstitueret adm. direktør Robert Andersen fra TK Development A/ S til avisen.

Ifølge avisen åbner til gengæld en Rema 1000 på Frederikssundsvej ikke langt fra adressen, hvor centret med Føtex skulle ligge.