Salling Group nomineret til CSR-pris

Salling Group nomineret til jubilæumsprisen CSR People Prize. Prisen uddeles til virksomheder, der giver plads til socialt sårbare mennesker på arbejdspladsen

Salling Group har tidligere været nomineret og vundet CSR People Prize fra den selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet CABI. Foto: Salling Group

Salling Group er i år nomineret til en CSR-pris for sin mangeårige indsats for at skabe en rummelig arbejdsplads.

Nomineringen sker på baggrund af koncernens arbejde med at hjælpe blandt andre sårbare unge og flygtninge i arbejde.

– Vi har i Salling Group i over 20 år taget et socialt ansvar på en lang række områder, og at det også bliver bemærket i en sådan grad, at vi er nomineret til den fornemme pris, gør os selvsagt stolte. Det er en stor anerkendelse af vores indsats og ønske om at gøre en mærkbar forskel i hverdagen, siger Christian Flø, diversitetschef i Salling Group, i en pressemeddelelse.

Jubilæumspris

Hvert år uddeler Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats, CABI, hæder til virksomheder, som gør noget særligt for folk, som af den ene eller anden årsag er på kanten af arbejdsmarkedet, og i anledning af 20-årsjubilæet har en jury taget et kig på tidligere års vindere og nominerede for at uddele en særlig jubilæumsudgave af CSR People Prize.

– Det er alle virksomheder, som har arbejdet bredt med socialt ansvar i mange år, og hvor indsatsen er dybt forankret i virksomheden, skriver CABI i en pressemeddelelse.

Salling Group konkurrerer med Danish Crown i Blans og NCC Danmark A/S om prisen fra CABI. Vinderen findes ved CABI’s årskonference, som finder sted 1. oktober.