Salling Group kårer Årets Elever 2018

I uge 24 går turen for Årets Elever til Barcelona

Foto: Jesper Rais/Dansk Supermarked

Fire elever er netop blevet kåret i Bilka, Føtex, Netto og Salling som Årets Elev 2018

Bilka:

Andreas Olesen fra Bilka Viborg. Andreas har via sin personlighed, faglige viden samt sociale engagement udmærket sig ud over det sædvanlige, lyder det i begrundelsen.

Føtex:

Emilie Nielsen fra Føtex Rosengårdscentret. Varehuschef, Klaus Slotsager, siger om vinderen: ”Ingen tvivl om, at Emilie, baseret på sine resultater og mod til at tage ansvar, er godt på vej mod en funktion som teamkoordinator hos os, når hendes elevtid udløber til efteråret.”

Netto:

Julie Raahauge Larsen, Netto Næstved. ”Julie er, i mine øjne, et stort aktiv for Netto, med sit drive, gåpåmod og positive væsen. Hun er samtidig en rollemodel for vores unge mennesker og et bevis på, hvor langt man kan komme med det rigtige mindset”, lyder det fra distriktschef i Netto, Kenn Birkebæk.

Salling:

00

Louise Fekete Thorsen fra Salling Aalborg. ”Passioneret, målrettet og ambitiøs er blot nogle af nøgleordene, der beskriver Louise. Vi er meget stolte over Louise – ikke mindst for den indsat hun gør, men også det forbillede hun er med til at være for andre unge,” lyder det fra Head of HR i Salling, Charlotte Holm.

 

I uge 24 går turen for Årets Elever til Barcelona sammen med Linda Rezagi fra HR og detailhandelsekspert, Kim Ørtoft Christensen, fra Detaildivisionen/Viden Djurs. På turen får eleverne mulighed for at opleve international detailhandel i særklasse – samt en masse spændende kulturelle oplevelser.