Salling Group fyrer på hovedkontoret

Kun to uger efter en stor fejring af navneskiftet, er der fyresedler på vej til mindst 38 ansatte på hovedkontoret i Aarslev

Topchef i Salling Group Per Bank annoncerer navneskiftet for medarbejderne på hovedkontoret. Foto: Caroline Burchardt

Blækket er dårligt blevet tørt på de 40.000 festinvitationer, som er sendt ud til medarbejderne i hele den danske del af Salling Group i anledning af navneskiftet, før en gruppe medarbejdere må erkende, at de ikke skal med til festen i pinsen 2019.

38 ansatte på koncernens hovedkontor i Aarslev ved Aarhus har fået en fyreseddel og 20 vil få ”ændrede ansættelsesforhold”.

– Jeg kan bekræfte, at der mandag er gennemført en mindre tilpasning i enkelte af virksomhedens centrale funktioner og i forbindelse hermed omlagt eller nedlagt udvalgte funktioner og stillinger, skriver Kasper Reggelsen, der er kommunikationsansvarlig i Salling Group, i en mail.

– Tilpasningen sker som led i vores strategi om at forblive den mest konkurrencedygtige detailhandelsvirksomhed i Danmark og sikre, at vores kunder aldrig betaler for meget for deres varer, lyder det.

Kasper Reggelsen skriver videre, at koncernen arbejder på højtryk på at tilbyde de berørte medarbejdere genplacering, ligesom de tilbydes hjælp til jobsøgning og tilbud om efter- og videreuddannelse samt for en rækkes vedkommende outplacementforløb.

Salling Group beskæftiger flere end 35.000 medarbejdere i Danmark – heraf 1600 på hovedkontoret – og nyansætter ifølge koncernen hver uge ca. 250 medarbejdere.