Retursystem indsamler også pantløs emballage på festival

Dansk Retursystem tester Drop & Go på årets Roskilde Festival

Foto: Dansk Retursystem

Når tusindvis af mennesker i år tager hjem fra  årets Roskilde Festival, har Dansk Retursystem sikret, at også den emballage, der kommer fra grænsehandlen, og derfor ikke er belagt med pant, kan genbruges.

Et samarbejde mellem Dansk Retursystem og Roskilde Festivalen betyder nemlig, at alt bliver indsamlet og genbrugt.

Samarbejdet indebærer også, at Dansk Retursystem tester sin nye pantstation Drop & Go, hvor man hurtigt kan slippe af sin emballage.

Maskinen tæller 120 stykker emballage i minuttet – og kunden får straks en voucher med beløbet. Den kan indløses i en af pantboderne med det samme.

Derudover har Roskilde Festival etableret fire superpantboder, hvor man kan aflevere over 100 stykker pantemballage på en gang. Superpantboderne er de eneste, hvor man kan indlevere ikke-pantbelagt emballage samt vin- og spiritusflasker uden pant. Den afregnes efter vægt.

DEL
Forrige artikelAmazon indtager det amerikanske medicinmarked
Næste artikelRoyal Unibrew køber kendte energidrikke
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.