RetNemt begynder levering af dejkasser

RetNemt Måltidskasser skal fremover stå for alt salg af Smartbakes dejprodukter til private

Foto: Smartbake

Bagerikoncernen Smartbake Bakery Group har indgået et strategisk samarbejde med RetNemt Måltidskasser om at levere produkter til private husholdninger.

Med aftalen overlader Smartbake nu salget til private husholdninger til RetNemt Måltidskasser, og derfor lukker Smartbake nu helt ned for sit eget salg til forbrugerne.

RetNemt Måltidskasser er Danmarks næststørste leverandør af måltidskasser, kun overgået af Aarstiderne, og der er store forventninger til det nye samarbejde, som parterne betegner som en “millionaftale”.

– Vi har over de sidste seks måneder arbejdet på at komme ind på måltidskassemarkedet, og allerede efter første møde med RetNemt var der ingen tvivl om, at de kunne være en drømmepartner og -kunde for os. De har spændende visioner for fremtiden, professionelle i alt hvad de gør, og så leverer RetNemt over 50.000 til danskerne hver eneste uge. Vi kommer derfor til at øge vores salg ganske betragteligt, og jeg glæder mig meget til vores nye samarbejde, siger Karsten Leed, partner og salgsdirektør i Smartbake Bakery Group, i en pressemeddelelse.

Dejkasser sparer tid

Den nye aftale giver god mening for ReNemts kunder

– For vores mange kunder er færdig dej, der nemt forvandles til lækkert, friskt brød en gevinst, der samtidig sparer tid. Det er en løsning i stil med måltidskasserne, som ikke kan købes i almindelige butikker, og vi kan hjælpe vores tidspressede kunder med endnu en udfordring i hverdagen. Fra vores testsalg ved vi, at mange kunder over hele landet værdsætter levering af dejkasserne, og dermed passer Smartbake perfekt ind i vores eksisterende koncept, siger Klaus Toft Nørgaard, adm. direktør for RetNemt Måltidskasser.

Smartbake Bakery Group har tidligere opkøbt den økologiske brødproducent Faber Brød, der leverer til en lang række hoteller, restauranter og cafeer i København.

Bagerikoncernen har produktion i Hasselager ved Aarhus.