Rema vil sælge økologisk babymad

Kæden bliver eneforhandler af Lovemade Organics i Danmark

Foto: Lovemade

Rema 1000 øer med lancering af en serie af økologisk babymad kampen om småbørnsfamilierne.

Fra denne måned30 vil alle kædens butikker have Lovemade Organics babymad på hylderne, og kæden vil være eneforhandler i Danmark.

Silvia Wulff, iværksætter bag det økologiske babymadsbrand og mor til to, siger i en pressemeddelelse:

– Jeg savnede selv et bedre alternativ på hylden dengang jeg blev mor – babymad, som jeg kunne servere med god samvittighed. Det er en vigtig kategori, som trænger til innovation. Udover korrekt ernæringsmæssig sammensætning baseret på udvalgte økologiske råvarer har målet med Lovemade hele tiden været, at maden skal smage godt og have en naturlig konsistens. Desværre er det ikke en selvfølgelighed i denne kategori.

Lovemade er 100 pct. økologisk og naturlig babymad. Alle opskrifter er udviklet af det danske kokketeam, Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som er medejere af Lovemade – og produceres i Skåne i samarbejde med Orkla Foods.

DEL
Forrige artikelTingenes Internet vil give fysiske butikker fornyet konkurrencekraft
Næste artikelOrkla Foods sælger Pastella
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.