Rema 1000 åbner butik nummer 300

Rema 1000 slår dørene op til kædens butik nummer 300, der er placeret i Korsør

Købmand Jørgen Nordtorp (tv) og adm. direktør Henrik Burkal byder kunderne velkommen med røde roser. Foto: Rema 1000

Torsdag morgen rundede Rema 1000 en milepæl i kædens 23 år danske historie med butik nummer 300.

I spidsen for den nyåbnede butik på Skovvej i Korsør står den erfarne Rema 1000-købmand Jørgen Nordtorp.

I 13 år har han drevet den hidtil eneste Rema 1000 i Korsør i den nordlige del af byen og fremover bliver kæden endnu mere synlig og tilgængelig for forbrugerne i Korsørs sydlige del.

Spændt købmand
– Jeg er helt ekstremt spændt. Det er spændende, netop fordi konkurrencen er hård – og det gør os jo kun mere ambitiøse. Når det er sagt, oplever jeg generelt, at de lokale, jeg møder, glæder sig til at handle i den nye butik – både høj som lav og ung som gammel, siger købmand Jørgen Nordtorp.

Butikken er 693 kvm. og er dermed en smule mindre end købmandens tidligere butik, der ved åbningen for 13 år siden var kædens butik nummer 113 herhjemme.

– Mine mange års erfaring som REMA 1000-købmand i Korsør taget i betragtning føler jeg, at jeg skal gentage måden, jeg gjorde tingene på i den gamle butik – det havde vi stor succes med. Men forenet med det friske pust, som en ny butik, nye kunder og et nyt personale giver. Jeg er meget optimistisk og føler kun, at det kan gå en positiv vej, siger Jørgen Nordtorp, der får hjælp til at drive butikken af hustruen Merete.