Producenter dæmmer op for svindel

Fødevareproducenter er sårbare, når de køber råvarer især fra udlandet

Det er ikke kun forbrugerne og supermarkederne, der risikerer at blive ramt af fødevaresvindel. Producenterne er også udsatte, når de køber råvarer, især når de hentes hjem fra det store udland. Arkivfoto: Henrik Frydkjær

EU blev for nogle år siden ramt af en stor hestekødsskandale, som dog gik uden om Danmark. Men siden er indsatsen mod svindel med fødevarer blevet et afgørende fokusområde ikke blot i detailhandlen, men også hos fødevareproducenterne. Indsatsen retter sig især mod at afdække områder,...

DEL
Forrige artikelFødevaresvindel er dyrt for producenter
Næste artikelMyndigheder styrker indsats mod fødevaresvindel
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.