Politiker på ”kassedame-stunt” i Rema

Socialdemokraten Benny Engelbrecht sad bag kassen i Hørups Rema

FOTOS: ERIK STENUMGAARD/BENNY ENGELBRECHTS FACEBOOK-PROFIL

”Alle burde prøve at sidde ved kassen”, lød det i september fra folketingspolitiker og socialdemokrat Benny Engelbrecht på Twitter.

De Samvirkende Købmænd tog ham på ordet og arrangerede, at politikeren kunne få en plads bag kassen i Rema 1000 i Hørup.

Benny Engelbrecht opfordrer på Facebook – efter sin dag som kassedame – kunderne til at smile til ”kvinden eller manden i kassen”.

Han skriver også:

”Tak til mine søde kolleger, der i dag havde mig i praktik som kassedame i Rema1000 i Hørup. Sidst jeg arbejdede som kassemedarbejder i et supermarked var i 1990 – og der er virkelig sket noget siden. For eksempel skal man ikke længere bruge en ”fluesmækker” til Dankort betalinger. I betragtning af at netop kassedamen så ofte bliver trukket frem i den politiske debat kan jeg kun opfordre andre politikere til at få sig en oplevelse ude i virkeligheden”.

DEL
Forrige artikelNetto finder en niche i polsk discountmarked på vej opad
Næste artikelNetshop skal øge Sallings julesalg
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.