Politiet efterlyser to mænd for butikstyveri og kidnapning

Et butikstyveri i Føtex i Rødovre Centrum udviklede sig med vold og frihedsberøvelse. Opdatering: Politiet har ifølge Ritzau anholdt de to mænd

Overvågningsfoto: Politi.dk Gerningsmand A

OPDATERING: De mænd er ifølge Ritzau anholdt

Et butikstyveri i Føtex i Rødovre Centrum udviklede sig med vold og frihedsberøvelse. Nu efterlyser Københavns Vestegns Politi to mænd og offentliggør overvågningsbilleder af de mistænkte.

Gerningsmændene fyldte en indkøbskurv med elektronik og kødvarer, hvorefter de forlod butikken uden af betale. En butiksdetektiv fulgte efter de to gerningsmænd, der hurtigt gik ud til parkeringspladsen ved Rødovre Centrums indgang N og satte sig i en sort Peugeot med stjålne nummerplader.

Butiksdetektiven fik kontakt til gerningsmændene ved at åbne bilens passagerdør. Det fik gerningsmændene til at bakke køretøjet og hive butiksdetektiven med ind i bilen.

Gerningsmændene kørte fra stedet med butiksdetektiven, som under kørslen derfra blev udsat for flere spark.

Butiksdetektiven blev kort efter sluppet fri på Højnæsvej og gerningsmændene kørte fra stedet.

– Der er tale om en forbrydelse, som udvikler sig ganske voldsomt undervejs og hvor vi håber at offentligheden kan hjælpe os med at finde de to gerningsmænd på baggrund af overvågningsbillederne, siger politikommissær Henrik Hougaard.

Gerningsmand A beskrives som værende: Mand, 20-25 år, ca. 175 cm., kraftig af bygning, udenlands af udseende, kraftigt rundt ansigt. Iført hættetrøje, hvid t-shirt, mørke bukser, samt mørk kasket.

Overvågningsfoto: Politi.dk

Gerningsmand B beskrives som værende: Mand, 20-25 år, ca. 185 cm., spinkel af bygning, udenlandsk af udseende. Iført, mørk jakke-/trøje, lyse shorts samt sort hue.

Overvågningsfoto: Politi.dk
DEL
Forrige artikelIrma rykker ind i Kina
Næste artikelDanskernes nethandel stiger eksplosivt
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.