Peter Bruun ny adm. direktør i Foodservice Danmark

Dagrofa har ansat tidligere adm. direktør i System Frugt som ny topchef for FoodService Danmark

Foto: Catering Engros

Efter mere end et halvt års søgen er Peter Bruun her til formiddag blevet præsenteret som ny adm. direktør for Foodservice Danmark.

Her afløser han kategoridirektør Nicolai Bargholz, som siden 1. september har været konstitueret topchef. Før det var tidligere Netto-chef Claus Juel-Jensen midlertidig adm. direktør i et halvt år.

– Jeg ser frem til en spændende opgave, hvor det overordnede fokus i samarbejde med de mange dygtige medarbejdere og ledelsen i Dagrofa, bliver at sikre, at FoodService Danmark får udnyttet sit store potentiale, udtaler Peter Bruun.

Peter Bruun har siden 2015 været ansat som adm. direktør i System Frugt A/S.

Før dette var han i en årrække adm. direktør i Lagkagehuset, og har tidligere blandt andet arbejdet som Managing Director i Pågen AB og Schulstad AB.

Læs også: Trecifret milliontab i Foodservice Danmark

Et selskab i krise

Peter Bruun tiltræder stillingen senest den 1. december 2018, og der bliver nok at se til for Foodservice Danmarks nye adm. direktør.

Senest kom selskabet ud med et stærkt forsinket 2017-regnskab i starten af juli, der viste et underskud lige under 103 mio. kr.

Samtidig havde revisionen fundet alvorlige fejl i det forgangne 2016-regnskab, således at et tidligere bogført overskud på 66 mio. kr. blev rullet tilbage og ændret til et underskud på 48 mio. kr. før skat.

Dagrofas nye koncernchef Tomas Pietrangeli mener dog, man i Peter Bruun har fundet den helt rigtige profil til at sikre fremgang fremover.

– Peter har i sine tidligere ansættelser vist, at man gennem målrettet forretningsudvikling kan skabe lønsomhed og vækst. Dette kombineret med hans brede forretningsforståelse og internationale erfaring gør, at han er den rette mand til at stå i spidsen for FoodService Danmark. Hans klare mål for virksomheden bliver at skabe en sund økonomi, samt en stærk platform, som kan sikre yderligere vækst samt lønsomhed i et voksende foodservicemarked, udtaler Tomas Pietrangeli.

Foodservice Danmark omsatte for 4,6 mia. kr i 2017.

Læs også: Dagrofa i kamp for overskud