Overskudsmad vækker bekymring

Uddeling af overskudsmad er glædeligt, men butikkerne bør arbejde på, at der bliver mindre overskudsmad at dele ud af, siger Selina Juul.

Ifølge Selina Juul fra Stop Spild Af Mad bør supermarkederne arbejde på, at maden bliver solgt i stedet for at generere overskudsmad. Arkivfoto: John Ehbrecht

Dagligvarekæderne udtrykker på stribe glæde over at kunne donere tonsvis af overskudsmad til socialt udsatte i juledagene. Men den omfattende uddeling af overskudsmad vækker samtidig bekymring.

Stifteren af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul, har været en af de bærende...

DEL
Forrige artikelHønsefødder, gulerødder, grisetarm og hale…
Næste artikelDanskerne vil gerne købe kød og grønt på nettet
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.