Over 2000 netbutikker ramt af nedbrud på Black Friday

Et beskadiget fiberkabel i Østjylland har lagt flere hjemmesider ned på en af årets mest indbringende dage

Black Friday 2018 webbutikker nede
Et overrevet fiberkabel lagde flere webbutikker ned lige inden startskuddet til Black Friday. Illustration: Ulrik Samsøe Figen

Mange netbutikker har haft en mildest talt sort start på Black Friday.

I forbindelse med vejarbejde ved Skanderborg blev et fiberkabel revet over kort tid før midnat. Det forventes at gå ud over indtjeningen på en af årets travleste handelsdage.

– Det er noget rigtigt rod faktisk. Det her er langt vores største dag overhovedet, der er slet ikke noget at rafle om. Så det må gerne snart komme op igen, siger Henrik Rosenkvist, medejer af håndboldbutikken hshop.dk til TV2 Østjylland.

Dansk Erhverv forventer, at danskerne i løbet af dagen vil handle for mere end de 2,1 mia. kr., der blev brugt sidste år.

Også Dansk Handelsblads hjemmeside blev ramt af nedbruddet, hvilket blandt andet betød, at medlemmer ikke modtog det sædvanlige nyhedsbrev fra morgenstunden.

DEL
Forrige artikelSe virkeligheden i øjnene!
Næste artikelEngelsk forretning tynger Danish Crown
Avatar
Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2018 og bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet. Har tidligere arbejdet på bl.a. Videnskab.dk og Dagbladet Børsen. Skriver nyheder og reportager – gerne med digitale virkemidler.